Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2020-01-23
  TV-Problem Åshöjdsvägen
  Det är forfarande problem med TV-sändningen för en del av er hyresgäster på Åshöjdsvägen 9-15, efter branden.
  Reparationsarbetet har påbörjats men det kommer tyvärr dra ut lite på tiden då det måste göras samtidigt som reparationen av själva tvättstuge-lokalen.

  Läs mer
 • 2020-01-20
  Nya driftchefen är på plats
  Vi välkomnar Tanja Forsström som nyligen började arbeta här hos oss på Nybo. Hon är ny driftchef för gata/park/VA samt Kultur och Fritid, och ansvarar bland annat för vinterväghållningen samt drift och underhåll av kommunens VA-nät.
  – Det känns otroligt roligt, spännande och utmanande med ett nytt sammanhang, säger hon. Och bara efter några dagar med min grupp och övriga medarbetare så känner jag att jag verkligen kommer att trivas på Nybo!


  Läs mer
 • 2020-01-20
  Extra städning med kommunal hjälp
  Nu pågår extra städinsatser på Björkesta- och Furuborgsskolan. Det är kommunens arbetsmarknadsgrupp som under en tid framöver sopar skolornas matsalar och entréer flera gånger i veckan. En extra insats som ytterligare höjer vår städkvalitet.
  Läs mer
 • 2020-01-20
  Uppfräschning av grönområden
  Parkavdelningen arbetar just nu bland annat med att röja upp efter nedblåsta träd i tätortsnära skog och på kommunala grönområden. Samtidigt passar de på att röja bort sly, och ta bort träd som är i dåligt skick.
  Läs mer
 • 2019-12-12
  Lysande Lucia
  Även årets Luciaafton kommer att prydas av lysande marschaller i Nykvarn. Det är Nybo som står för ljusfesten, och marschallerna ställs ut längs Södertäljevägen och Centrumvägen. Marschallerna tänds som vanligt på eftermiddagen när det mörknar.
  Läs mer
 • 2019-12-12
  Nytt nummer av Nybo-Nytt
  I och med att månadens hyresavier delas ut får alla ni hyresgäster även ett nytt nummer av vår tidning Nybo-Nytt.
  Så håll utkik!

  Läs mer
 • 2019-12-12
  Brand i tvättstuga, Åshöjdsvägen.
  Information till boende på Åshöjdsvägen 9-15Idag (12 dec) har det brunnit i tvättstugan i er byggnad. Orsaken till branden är okänd tills utredning har utförts, men den beror med största sannolikhet på ett elfel. Branden är helt släckt nu, så ingen fara föreligger.I branden skadades TV- och bredbandsutrustningen. Vi har beställt åtgärd för att återställa driften, men för närvarande finns ingen uppkoppling i bostäderna. För hoppningsvis är det avhjälpt inom kort, men vi kan inte i nuläget utlova någon bestämd tidpunkt.Kontakta Nybo om ni upplever något obehag efter branden eller om ni har frågor av annat slag.Nybos hemsida kommer att uppdateras med information i ärendet.
  Vi beklagar olägenheten
  Vänliga hälsningarNybo


  Läs mer
 • 2019-12-09
  Lediga jobb, ny medarbetare sökes
  Ny medarbetare sökes med spetskompetens inom Kommunaltekniska anläggningar.
  Läs mer
 • 2019-11-21
  Julgranarna snart på plats
  Advent är inom räckhåll och granarna står i dagarna redo i våra bostadsområden. Inom kort kommer även kommunens tre stora granar att vara på plats, och belysningen tänds sedan under fredagen före första advent.
  Läs mer
 • 2019-11-21
  Nu förbereds skridskobanorna
  Skridskosäsongen dröjer förmodligen ytterligare en tid, men förberedelserna är redan i full gång. Parkavdelningen ser nu till att kommunens bollplaner rensas från ogräs och får bra ytskikt så att de är klara för spolning så snart temperaturen tillåter.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se