Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-08-15
  Här finns lediga jobb
  Nybos lokalvårdsavdelning behöver förstärkning. Det finns två deltidstjänster, cirka sex timmar/dag, som ska tillsättas, och vill du hellre bara arbeta då och då finns även möjlighet att söka jobb som timvikarie. Mer information om de olika tjänsterna hittar du under fliken ”Lediga jobb” här på hemsidan.
  Läs mer
 • 2019-08-15
  Fullt upp med flyttbestyr
  Som vi berättat tidigare har Nybos kontor nu tagit plats i de nya lokalerna på Norra Stationsvägen. Men ännu återstår en del bestyr innan all personal är på plats. Just nu pågår intensiva dagar för fastighetsavdelningen som flyttar hit från Lundavägen, och gata/park-avdelningen som tömmer sina lokaler och flyttar in här i de nya. Under flytten kan det dock ta lite extra tid att åtgärda eventuella felanmälningar, något vi hoppas att ni har överseende med. Kontoret har i alla fall öppet som vanligt och ni är varmt välkomna att kontakta oss.
  Läs mer
 • 2019-08-08
  Nu har vi flyttat!
  Nu har vi flyttat till våra nya lokaler på Norra Stationsvägen 26.VÄLKOMNA! 
  Läs mer
 • 2019-08-06
  Vi Flyttar
  Tisdag den 6 augusti går flyttlasset till våra nya lokaler på Norra Stationsvägen 26. Det innebär att vi håller stängt för besök just den dagen. Onsdag den 7 augusti slår vi sedan upp dörrarna till vårt nya kontor, med ordinarie besöks- och telefontider.
  Läs mer
 • 2019-07-22
  Regnbågsflaggor för mångfald
  Både Nybo och Nykvarns kommun värnar om mångfald och människors lika värde. Därför hissas i dag regnbågsflaggor på ett 20-tal platser runt om i kommunen vid både skolor, förskolor, äldreboenden och i våra bostadsområden. Flaggorna kommer sedan att vara på plats i tre veckor framåt, och då alltså även under Stockholm Pride som startar på måndag 29/7.
  Läs mer
 • 2019-07-17
  Lediga Jobb
  Lokalvården söker nya medarbetare. Titta under länken "Lediga jobb " till höger
  Läs mer
 • 2019-06-24
  Sommartider
  Nu stundar semestertider, och vi vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig sommar! Vi vill också påminna om att våra öppettider är begränsade under vissa perioder.Vecka 27–28 har vi öppet måndag–fredag kl. 8 –15vecka 29–31 öppet kl. 8 –12Vi ber er även ha överseende med att det under sommaren kan ta lite längre tid att åtgärda anmälda fel.
  Läs mer
 • 2019-06-24
  Sommarjobbare på plats
  Liksom tidigare får Nybo även i år hjälp av sommarjobbande skolungdomar. Första gänget, av totalt tre, är nu på plats och har börjat med att rensa vid äldreboendet Lugnet samt vid tågstationen, och därefter tar de itu med våra bostadsområden och förskolor. Sammanlagt kommer de att arbeta i tre veckor innan det är dags för nästa gäng att ta vid.
  Läs mer
 • 2019-05-31
  Dags för första sommarblommorna
  Nu har parkavdelningen påbörjat sina sommarsysslor, bland annat i form av gräsklippning och trimning. Dessutom kommer de första sommarblommorna, de större varianterna, inom kort att placeras ut i våra bostadsområden, samt nere vid Järndammen, rondellen på Maskinförarevägen och vid tågstationen.
  Läs mer
 • 2019-05-24
  Dags för väg-gupp
  Inom kort kommer de portabla väg-guppen att placeras ut igen i bostadsområdet på Åshöjdsvägen 1–58. Guppen, som är tre till antalet, är av samma typ som tidigare år och ska bidra till ökad säkerhet genom att dämpa eventuella fordons hastighet i området.
  Läs mer

AB Nykvarnsbostäder, Norra Stationvägen 26, 155 33 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se