TV och Bredband

Nykvarnsbostäder samarbetar med kommunikationsoperatören Zitius. Det innebär att du som boende hos Nykvarnsbostäder kan välja från ett brett utbud av leverantörer och tjänster.

Din bostad har tillgång till Tjänsteportalen zmarket – en enkel och användarvänlig portal med ett brett utbud av marknadens största leverantörer av bredband, TV och telefoni. Här hittar du all information du behöver om de olika tjänsterna samt kontaktuppgifter till alla leverantörer. Har du svårt att välja tjänst eller vill rådgöra om vilken hastighet på bredbandet, tv paket som bäst passar dina behov? Ring bredbandsrådgivarna på 010- 130 79 79 de hjälper dig.

Om du upplever problem med någon tjänst, kontakta din TV- eller bredbandsleverantör.

Kabel-tv-leveransen är från Boxer (gäller alla adresser utom nedanstående).

Om det är fel på TV-kanalerna, Kontakta Boxer Tel: 0771 73 74 75
Om så krävs, uppge Nykvarnsbostäders Nätverks-ID NW00302.

Maskinförarevägen 52-60 har vi kollektiva tjänster från Telia. För att få tillgång till dem måste du först aktivera dem. Det gör du hos Telia.
Om du önskar fler kanaler eller vill felanmäla TV eller Bredband så kontaktar du Telia på telefon 90200 eller hos Telia.

Mejselvägen 8-12 har vi kollektiva digital-tv avtal med Telia med paketet Start vilket ingår i hyran tillsammans med en digital-tv box.
Du kan enkelt beställa/aktivera hos Telia eller kontakta Telia på telefon 020-20 20 70.

Järnavägen 28-34 har vi kollektiva digital-tv avtal med Telia med paketet Start vilket ingår i hyran tillsammans med en digital-tv box.
Du kan enkelt beställa/aktivera hos Telia eller kontakta Telia på telefon 020-20 20 70.
Instruktioner hur du aktiverar tjänsten/din TV-box hittar du här

 

HEM | KONTAKT | FRÅGOR & SVAR | JOBBA HOS OSS

 

  08-55 50 14 50 

  info@nybo.se

 

En del av

Logotype för Nykvarns kommun