Att bo hos oss

Att skriva på ett hyreskontrakt och flytta in i en lägenhet innebär ett ansvar för dig som hyresgäst. Vi hoppas och tror att varje hyresgäst som flyttar in hos oss tar sitt ansvar för att skapa en bra och trivsam miljö i fastigheten man bor i.

Vi har skrivit ner en del tips och saker som du bör tänka på. Vi kallar detta för vår bopärm där du bland annat kan läsa om olika regler och hur du går tillväga vid akuta fel. Du hittar länkar till informationen under rubriken Nybos Bopärm nedan och där hittar du också länken 'Gör-Det-Själv' som tar dig till ett antal instruktionsfilmer som beskriver hur du själv kan utföra enklare åtgärder i din lägenhet. 

Under rubriken Manualer/Skötselanvisningar längre ner på sidan kan du som bor på Järnavägen 20-34 hitta specifik information om din lägenhet och dess utrustning.

Här på sidan har vi också samlat blanketter som man kan behöva i olika situationer. Länkarna öppnas i ett nytt fönster (observera att blanketterna ska skrivas ut innan de fylls i och skickas eller lämnas in till oss).

HEM | KONTAKT | FRÅGOR & SVAR | JOBBA HOS OSS

 

  08-55 50 14 50 

  info@nybo.se

 

En del av

Logotype för Nykvarns kommun