Kösystemet

Hur fungerar det?
För varje dag som du är registrerad i vår bostadskö får du en poäng. För varje ledig lägenhet bildas det en kö av de som har anmält intresse för bostaden. Det är de 10-15 personerna med högst kö-poäng som blir erbjudna en visning av lägenheten. När man sedan varit på visningen, måste man logga in på Mina sidor för att tacka ja eller nej till lägenheten.

 

Hur uppdaterar du din intresseanmälan?
För att inte falla ur kösystemet måste du själv uppdatera din registrering i bostadskön minst en gång per år. Uppdateringen sker automatiskt när du loggar in på Mina Sidor. Loggar du inte in på Mina sidor minst en gång i månaden, kommer din registrering att tas bort. 
Vi skickar en påminnelse om att det är dags att logga in om du har e-postadress registrerad. Nykvarnsbostäder tar dock inte ansvar för att påminnelseutskick når fram till avsedd mottagare, säkerställ därför att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är korrekta.
Vi vill poängtera att det är ditt ansvar att se till så att din intresseanmälan uppdateras i tid.

 

Kan du bli av med dina kö-poäng i kösystemet?
Ja, om du inom ett år tackar nej tre gånger eller inte svarar på ett erbjudande kommer dina poäng att nollställas och du måste uppdatera din ansökan.

HEM | KONTAKT | FRÅGOR & SVAR | JOBBA HOS OSS

 

  08-55 50 14 50 

  info@nybo.se

 

En del av

Logotype för Nykvarns kommun